GP Groot aanwezig op MVO-markt Cultuurkoepel Heiloo

6 november 2014
GP Groot aanwezig op MVO-markt Cultuurkoepel Heiloo GP Groot aanwezig op MVO-markt Cultuurkoepel Heiloo Zoom

Naast GP Groot zetten steeds meer bedrijven zich in voor CO2-reductie en certificering volgens de MVO Prestatieladder. Vaak kunnen bedrijven doormiddel van maatschappelijk verantwoord ondernemen op eenvoudige wijze ook geld besparen.

MVO-markt

De mogelijkheden op het gebied van MVO zijn nog niet bij alle ondernemers bekend. Met de ondersteuning van de gemeente Heiloo zal daarom de eerste MVO-markt van Heiloo gehouden worden. Met stands en presentaties zal een breed scala van initiatieven op het gebied van maatschappelijk ondernemen gepresenteerd worden. Tijdens de MVO-markt zijn onderandere de TU Delft, Energie Platform Regio Alkmaar, GP Groot, Heiloo Energie en Huisvuilcentrale Alkmaar aanwezig. 

De MVO-markt vindt vanavond (6 november 2014) plaats van 19.00 tot 22.00uur, in de Cultuurkoepel van Heiloo op Landgoed Willibrord.

Duurzaamheid en MVO

GP Groot draagt bij aan de realisatie van een circulaire economie door het leveren van groene energie, recycling en vernieuwing, met als uitgangspunt maxiaal hergebruik van de afvalstromen. Bekijk ons MVO en duurzaamheidsverslag hier.

Delen