GP Groot aanwezig bij de Beursvloer

13 november 2014
GP Groot aanwezig bij de Beursvloer GP Groot aanwezig bij de Beursvloer Zoom

GP Groot is donateur van Stichting De Waaier, een stichting die optreedt als makelaar tussen ondernemingen en non-profitorganisaties. In het AFAS-station in Alkmaar vindt vandaag (13 november) van 13.00 tot 18.00uur de Beursvloer voor goede doelen plaats, georganiseerd door Stichting De Waaier. Een lustrum en dit keer extra bijzonder omdat Koningin Máxima de openingshandeling zal verrichten.

Tijdens De Beursvloer komen vraag en aanbod dichter bij elkaar en werd er ouderwets onderhandeld over maatschappelijke behoeften. GP Groot heeft diverse aantrekkelijke aanbiedingen voor verenigingen en stichtingen: personele inzet bij uitjes, het gebruik van een afvalcontainer, de inzet van een chauffeur en transport, archiefvernietiging en sponsoring doormiddel van het ECOsupporter concept.

GP Groot staat bekend om de sterke maatschappelijke betrokkenheid en regionale binding. Zo is GP Groot ook actief aanwezig: een aantal mensen van GP Groot zullen de ‘onderhandelingen’ voeren voor het  bedrijf. Meer info? U kunt contact opnemen met Jessica Groentjes, communicatiemedewerker GP Groot, 088-472 1042 of via j.groentjes@gpgroot.nl

Delen