Geslaagde actiemiddag bij Texaco Hippolytushoef

3 september 2015
Geslaagde actiemiddag bij Texaco Hippolytushoef  Geslaagde actiemiddag bij Texaco Hippolytushoef  Zoom

Op donderdag 27 augustus is er een feestelijke actiemiddag georganiseerd op Texaco Hippolytushoef. Het populaire ‘Rad van Fortuin’ en het promotieteam waren aanwezig en dit zorgde tijdens de twee uur durende actie voor een  toestroom van 5 keer zoveel klanten.

Actiemiddag
De 19 rad van fortuin winnaars, van de gratis tank brandstof, waren uiteraard blij en een enkeling danste zelfs van geluk. De overige klanten wonnen een gratis carwashpakket of 50% korting op een carwashprogramma. Op 10 september 2015 maken we de winnaar van de Facebookactie bekend. De klant die de meeste ‘likes’ op zijn foto verzamelt ontvangt een tankpas ter waarde van €100.-.

Upgrade
Het station heeft de afgelopen periode een behoorlijke upgrade gehad. Zo zijn er nieuwe brandstofpompen geplaatst, is de shop op nieuw ingedeeld, is het interieur van de shop opgefrist en  de  EuroXL  vervangen door de altijd voordelige Blue One 95 brandstof. De komende drie maanden kunnen tankende (particuliere) klanten dubbel zo snel sparen voor een gratis carwash. Vanaf 25liter brandstof ontvangt de klant twee stempels in plaats van één. Tegen inlevering van een volle stempelkaart krijgt de klant een gratis carwash.

Delen