Spectaculaire opening Argos Oostzaan

27 mei 2015
Spectaculaire opening Argos Oostzaan Spectaculaire opening Argos Oostzaan Zoom

Op vrijdag 8 mei jl. is ons vijfde Argos tankstation opgeleverd. Dit onbemande Argos tankstation is gevestigd aan het Westeinde in Oostzaan, op bedrijventerrein Bombraak. Ter gelegenheid van dit feestelijke moment maakt iedere tankende klant op 4-juni 2015 oa. kans op een gratis tank brandstof!

Feestelijke openingsactie
Op donderdag 4 juni 2015 tussen 16:00 en 18:00uur wordt Argos Oostzaan officieel geopend door ons Argos promotieteam. Ter gelegenheid van dit feestelijke moment maakt iedere tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op gratis brandstof (max. 50 liter), gratis carwashprogramma of 50% korting op een carwashprogramma bij One2Wash.

Facebook actie
Als u tijdens de opening op de foto gaat met het Argos promotieteam, dan maakt u via Facebookpagina van Argos Oostzaan nog eens kans op een tankpas ter waarde van €100.-.

Producten
Het tankstation beschikt over een pompeiland voor personenauto’s met de producten Euro 95, Blue One 95 en Diesel. Ook is er een pompeiland voor  vrachtauto’s. Op dit eiland  kan high-speed Diesel en AdBlue worden getankt. Nieuw op de pompen zijn de opvallende multimediaschermen, waarop naast een welkomstboodschap diverse informatie wordt getoond.

Meer informatie?
Argos Oostzaan maakt deel uit van GP Groot brandstoffen en oliehandel. Kijk voor meer informatie op: www.gpgroot.nl/brandstoffen of bel 088 - 472 03 00.

Delen