Eerste ondergrondse containers Leiden feestelijk in gebruik genomen.

17 maart 2014
Eerste ondergrondse containers Leiden feestelijk in gebruik genomen. Eerste ondergrondse containers Leiden feestelijk in gebruik genomen. Zoom

LEIDEN- Afgelopen donderdag werd de eerste ondergrondse container aan de Garenmarkt in Leiden officieel in gebruik genomen, door wethouder Frank de Wit (milieu). Onder publieke belangstelling opende de heer De Wit de eerste door GP Groot geplaatste ondergrondse container.

“Leiden heeft hiermee een structurele oplossing gevonden voor het bestrijden van zwerfvuil en het tegengaan van meeuwenoverlast in de hele stad. Hoewel het misschien even wennen is, ben ik ervan overtuigd dat deze aanpak een groot succes wordt.” Zegt wethouder De Wit (milieu).

Deze containers maken deel uit van het omvangrijke project van circa 550 ondergrondse containers in de binnenstad van Leiden. Een project waar VConsyst en GP Groot infra trots op zijn!

Meer informatie? Neemt u dan contact op met GP Groot, Jim Balvers, afdeling Communicatie, 088 472 1045, of J.Balvers@gpgroot.nl.

Delen