Donatie van Reisswolf na druk bezochte Nationale Snipperdag

2 oktober 2014
Donatie van Reisswolf na druk bezochte Nationale Snipperdag Donatie van Reisswolf na druk bezochte Nationale Snipperdag Zoom

De zevende editie van de Nationale Snipperdag van Reisswolf was wederom een succes! Verspreid over de vier vestigingen van Reisswolf in Nederland hebben maar liefst 442 bezoekers hun vertrouwelijke documenten ter vernietiging aangeboden. Vooraf kondigde Reisswolf aan per kilo aangeboden vertrouwelijk papier twee cent te doneren aan Stichting Opkikker. Deze totale opbrengst werd door Reisswolf aangevuld en de cheque ter waarde van € 3.000,- werd na afloop overhandigd aan ambassadeur van Stichting Opkikker Piet Paulusma in zijn dagelijkse weer item.

 

Nationale Snipperdag

Reisswolf organiseert iedere eerste woensdag van oktober de Nationale Snipperdag. Tijdens deze dag kunnen bedrijven en particulieren gratis hun vertrouwelijke documenten ter vernietiging aanbieden. Reisswolf wil met deze actie aandacht vragen voor het veilig verwerken van vertrouwelijke informatie én steunt met deze actie het goede doel!

 

Vertrouwelijk papier vernietigen voor het goede doel

Dit jaar doneert Reisswolf een bedrag aan Stichting Opkikker. Bezoekers van de Nationale Snipperdag hadden invloed op de hoogte van de donatie aan de stichting; des te meer te vernietigen papier er werd aangeboden, des te hoger de donatie. De totale opbrengst van het door bezoekers aangebrachte vertrouwelijk papier werd door Reisswolf aangevuld en leverde een cheque op met een totale waarde van € 3.000,-. Ambassadeur van Stichting Opkikker Piet Paulusma nam de cheque in ontvangst tijdens de uitzending van Piet’s Weerbericht.

 

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun families. Door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid wil de stichting de mentale energie van het kind én de familie een opkikker geven. De donatie van Reisswolf maakt maar liefst zeven Opkikkerdagen mogelijk.

 

Klik hier voor de uitzending van Piet's Weer.

 

 

Delen