DHL Parcelshop op onze tankstations

4 mei 2016
DHL Parcelshop op onze tankstations DHL Parcelshop op onze tankstations Zoom

Begin april zijn een aantal van onze bemande Texaco tankstations uitgerust met een DHL Parcelshop. Met de toevoeging van de DHL Parcelshop wordt de serviceverlening aan onze klanten weer verbeterd. Van alle particuliere pakketten die DHL jaarlijks vervoert wordt bijna 25% doormiddel van een DHL Parcelshop verstuurd.

Ruimte openingstijden
Klanten kunnen bij onze DHL Parcelshops terecht voor het afhalen of versturen en retourneren van pakketten. Door de ruime openingstijden op onze tankstations kunnen klanten de pakketten overdag gemakkelijk op onze tankstations laten bezorgen en eventueel voor of na het werk afhalen. Op werkdagen zijn onze tankstations van 6:00 tot 21:00 uur geopend, op zaterdag van 7:00 tot 21:00 uur en op zondag van 8:00 tot 21:00 uur. Wanneer de ontvanger het pakket wil afhalen, dan wordt er automatisch een SMS of e-mail gestuurd, op het moment dat het pakket op één van onze tankstations is afgeleverd. Zo weet de ontvanger direct wanneer het pakket klaar ligt.

In eerste instantie worden de locaties Texaco De Hoef, Texaco Opmeer en Texaco Vennewater uitgerust met een DHL Parcelshop. Afhankelijk van de ervaringen worden hier in de toekomst meer locaties aan toegevoegd.

Delen