Bouw twee nieuwe Argos tankstations

4 april 2016
Bouw twee nieuwe Argos tankstations Bouw twee nieuwe Argos tankstations Zoom

Na maanden van voorbereiding zijn begin maart de vergunningen verstrekt voor de bouw van twee nieuwe Argos tankstations in Rijswijk (Zuid-Holland) en Kolham (Groningen). Net zoals bij onze andere nieuw gebouwde tankstations heeft HB Adviesbureau de tankstations ontworpen en gaat    GP Groot infra een groot deel van de uitvoerende werkzaamheden uitvoeren. 

Argos Rijswijk
Argos Rijswijk wordt gevestigd op bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk. Dit bedrijventerrein is centraal gelegen in het hart van de Randstad en wordt ontsloten door de A4, A12 en A13. Het tankstation krijgt één pompeiland waar  Euro 95, Diesel (incl. high-speed optie voor zwaar transport) en Blue One 95 straks verkrijgbaar zijn. Inmiddels is GP Groot infra gestart met de bouw van de nieuwe locatie, de eerste heipalen voor de vloeistofdichte vloer zijn geplaatst. Naar verwachting worden de werkzaamheden begin juni afgerond.

Argos Kolham
Argos Kolham is ons eerste tankstation in Groningen. Het Argos tankstation wordt gevestigd op bedrijventerrein Rengers in Kolham, gelegen aan de A7. Het tankstation beschikt over drie pompeilanden waarvan één transporteiland. Op de twee pompeilanden wordt Euro 95, Diesel en Blue One 95 aangeboden. Het transporteiland is special voor zwaar transport en beschikt over een highspeed dieselpomp en een Adblue installatie. Midden mei wordt gestart met de bouw van dit tankstation en eind juli wordt het station opgeleverd.

Opening tankstations
Beide tanklocaties worden onbemand geëxploiteerd en zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Het Argos-promotieteam zal de nieuwe locaties doormiddel van opvallende openingsacties rond de Bouwvak officieel openen. Met de toevoeging van deze nieuwe locaties komt het totaal aantal  tankstations die door GP Groot worden geëxploiteerd of bevoorraad op 45.

 

 

Delen