Blijf Koning Winter de baas!

6 januari 2016
Blijf Koning Winter de baas! Blijf Koning Winter de baas! Zoom

In het noorden van Nederland teistert Koning Winter stad en land en zijn onze collega's van NNRD en Visser ATR met man en macht bezig de wegen berijdbaar te houden. In Noord-Holland is er (gelukkig) nog geen overlast. Maar omdat we nu eenmaal nooit van te voren weet wat Koning Winter voor ons in petto heeft, is voorkomen beter dan genezen. Daarom staan de teams van GP Groot de komende maanden weer voor u klaar om wegen en bedrijfsterreinen sneeuw- en ijsvrij te maken en te houden.

Al geruime tijd verzorgt GP Groot in de wintermaanden, in opdracht van KWS Infra voor Provincie Noord-Holland en Rijkswaterstaat, het strooien van de Provinciale wegen tussen Zaandam en Castricum aan Zee en de A9 en de A22 tussen Alkmaar en de Wijker- en Velsertunnel. Naast het schoonhouden van wegen en op- en afritten wordt GP Groot in toenemende mate door particuliere opdrachtgevers gevraagd om ook bedrijfsterreinen te schuiven en te strooien. Binnen GP Groot zijn voor strooiwerkzaamheden zo’n 40 medewerkers vanuit de diverse bedrijfsonderdelen inzetbaar en altijd paraat.

IKEA Gladheidsbestrijding is steeds vaker een onderdeel van het parkmanagement, van waaruit collectief ondersteunende diensten worden gecoördineerd en uitbesteed. Maar ook grote (MKB)bedrijven die zich verantwoordelijk voelen voor goede veiligheid bij gladheid, zien de voordelen van de inzet van GP Groot. Afgelopen najaar werd hiervoor een contract afgesloten met IKEA in Haarlem. GP Groot strooit al de terreinen van onder meer voetbalclub AZ en diverse andere bedrijven op bedrijventerrein Boekelermeer in Alkmaar.

Altijd paraat, ook voor uw bedrijf Vanwege de taak die GP Groot heeft met betrekking tot rijks- en provinciale wegen, is de organisatie hier optimaal op ingesteld. Er wordt gewerkt met het meest moderne materieel en de strooiploegen zijn telkens als eerste op de hoogte als er gestrooid moet worden. Wilt u de komende maanden Koning Winter de baas blijven, informeer dan naar onze diensten en mogelijkheden: infra@gpgroot.nl of bel 088 - 472 07 00.

Delen