AZ en GP Groot scoren met recycling

22 oktober 2014
AZ en GP Groot scoren met recycling AZ en GP Groot scoren met recycling Zoom

In de grachten van het AFAS Stadion in Alkmaar staan sinds dit seizoen aparte afvalcontainers om het afval beter te kunnen scheiden. De twee containers , voor plastic  en restafval, zijn aangeboden door Business Partner GP Groot.

Afvalscheiding

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van het AZ GreenTeam. Vanuit deze gedachte  is er gekeken naar de verduurzaming van het stadion. Een logische stap was het contact leggen met GP Groot, al jaren Business Partner  van AZ.  Door het plaatsen van twee aparte inzamelcontainers  in de grachten van het stadion hoopt AZ dat de vele bezoekers van de wedstrijden zich bewust worden van het soort afval dat zij weggooien. En dus het afval gaan scheiden.  Met het gescheiden inzamelen van plastic en restafval kan door de recycling van het plastic een forse besparing op de CO2 uitstoot worden behaald, wat een positieve werking op het milieu heeft. Samen met GP Groot wordt zo gewerkt aan de verduurzaming van het stadion. 

GP Groot helpt bedrijven en instellingen met hun afvalmanagement. Wilt u ook verduurzaming bij uw eigen bedrijf op het gebied van inzameling en recycling van uw bedrijfsafval? Neemt u dan contact op met GP Groot inzameling en recycling, 088 472 00 00 of mail verkoop@gpgroot.nl

Delen