Aftrap Nationale Snipperdag in ’s-Hertogenbosch

2 oktober 2015
Aftrap Nationale Snipperdag in ’s-Hertogenbosch Aftrap Nationale Snipperdag in ’s-Hertogenbosch Zoom

Maandagochtend 28 september jl. gaf wethouder Jos van Son samen met Peter Derksen van Stichting Nationale Boomfeestdag op de Bossche markt het startsein voor de Nationale Snipperdag. Samen deponeerden zij een aantal oude archiefmappen in de container bij de gereedstaande vrachtwagen van Reisswolf.

Op woensdag 7 oktober kunnen particulieren, bedrijven en organisaties bij Reisswolf gratis papier ter versnippering aanbieden. Dit jaar doen er ook een groot aantal gemeenten mee. Vanaf vandaag tot 7 oktober rijdt Reisswolf door het hele land om bij gemeenten en overheden hun vertrouwelijk papier op te halen. Van elke kilo die gedoneerd wordt geeft Reisswolf een bedrag aan de Stichting Nationale Boomfeestdag.

Op deze manier werd ook bekend gemaakt dat de Nationale Boomfeestdag 2016 op 16 maart 2016 met het thema Bomen & Bossen in ’s-Hertogenbosch begint.

In Noord-holland kunnen particulieren, bedrijven en organisaties hun vertrouwelijk papier brengen naar Reisswolf, Spoorstraat 5 in Wognum, van 10.00 tot 16.00 uur.  

Delen