Actiemiddag Texaco Hippolytushoef

19 augustus 2015
Actiemiddag Texaco Hippolytushoef Actiemiddag Texaco Hippolytushoef Zoom

Op donderdag 27 augustus is er voor klanten veel te winnen. Tijdens de actiemiddag van 16:00 t/m 18:00uur bij Texaco Hippolytushoef maakt iedere tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op een gratis tank brandstof, een gratis carwash of 50% korting op een carwash. Tevens is er smiddags live muziek van de Telstars music box met Marno Kerdijk. 

Gratis brandstof!
Met een draai aan het Rad van Fortuin maakt iedere tankende klant kans op een gratis tank brandstof tot 50 liter, een gratis carwash of 50% korting op een carwash. Als u tijdens de actiemiddag op de foto gaat met het Texaco promotieteam dan maakt u via Facebook ook nog eens kans op een tankpas ter waarde van €100.-.

Voordelig tanken
Bij Texaco Hippolytushoef tankt u altijd voordelig. Laat u verrassen door de spectaculaire kortingen op Euro 95, Blue One 95, LPG en Diesel. Heeft u een eigen bedrijf? Vraag dan de GP Groot tankpas aan. Met de GP Groot tankpas tankt u voordelig en gemakkelijk op 200 locaties in Nederland.

Blue One 95, altijd goedkoper dan Euro95
Blue One 95 nu ook verkrijgbaar bij Texaco Hippolytushoef. Blue One 95 heeft een scherpere prijs dan Euro 95 om het gebruik van milieu-bewustere brandstoffen te stimuleren. Blue One 95 maakt gebruik van bio-ethanol en kan uitsluitend gebruikt worden door personenauto’s met een benzinemotor die geschikt is voor het gebruik van E10. Kijk voor meer informatie op www.blueone95.nl.

Tank voor een gratis carwash
Wanneer u na de actiemiddag bij Texaco Hippolytushoef tankt dan ontvangt u vanaf 25 liter brandstof twee stempels. Tegen inlevering van een volle stempelkaart ontvangt u een gratis carwash voor uw auto. Vraag naar de stempelkaart bij de kassa

Meer informatie?
Texaco Hippolytushoef maakt deel uit van GP Groot brandstoffen en oliehandel. Kijk voor meer informatie op: www.gpgroot.nl/brandstoffen of bel 088 - 472 03 00.

 

Delen