Gratis tanken? Openingsactie - Argos Rijswijk

16 juni 2016
Gratis tanken? Openingsactie - Argos Rijswijk Gratis tanken? Openingsactie - Argos Rijswijk Zoom

Op vrijdag 3 juni is het door ons nieuw gebouwde Argos tankstation aan de Van Gijnstraat 16b in Rijswijk geopend. Argos Rijswijk is ons tiende Argos tankstation in eigen exploitatie. Donderdag 23 juni tussen 16:00 en 18:00 uur wordt het tankstation met een feestelijke openingsactie officieel door ons Argos promotieteam geopend.

Feestelijke openingsactie
Tijdens de openingsactie maakt iedere tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter, een gratis carwash of €6,50 korting op een carwashprogramma bij McWash. Gaat u tijdens de openingsactie op de foto met ons promotieteam, dan maakt u ook nog eens kans op een tankpas met €100,- tanktegoed!

Altijd een scherpe brandstofprijs
Argos Rijswijk tankt u onbemand altijd zeer voordelig. Laat u verrassen door onze scherpe brandstofprijzen op Euro 95, Blue One 95 en Diesel. 

Voordelig zakelijk tanken
Bent u ondernemer? Met de GP Groot tankpas tankt u veilig, voordelig en gemakkelijk op bijna 200 tankstations in Nederland. U profiteert van aantrekkelijke prijsvoordelen, overzichtelijke verzamelfactuur en vele extra’s. Kijk voor meer informatie op www.gpgroot.nl/tankpas.

Argos Rijswijk maakt deel uit van GP Groot brandstoffen en oliehandel.
Kijk voor meer informatie op: www.gpgroot.nl/brandsto ffen en of bel: 088-472 0300.

Delen