“The next step in Social Media”

18 december 2013
“The next step in Social Media” “The next step in Social Media” Zoom

Op donderdagmiddag 19 december van 13.00 tot 15.00 uur organiseert het docententeam van Marketing & Communicatie van de sector Economie van het Horizon College Alkmaar, een themamiddag met als onderwerp “Social media als marketinginstrument”. Deze middag is gesponsord Emiel Kort van GP Groot. Emiel Kort was afgelopen schooljaar gekozen tot ‘Ecabo praktijkopleider van het jaar’. De beloning die daar mee was gemoeid, heeft hij gesponsord aan het Horizon college. 

Het team onder leiding van Frank Beekman, sector Economie, organiseert deze middag als onderdeel van de deelnemerterugkomdag en als blijk van waardering aan de stagebegeleiders die mede werk maken van het opleiden van onze deelnemers. Stagebegeleiders en deelnemers zijn hiervoor uitgenodigd.

De sector Economie heeft voor deze middag een topspreker uitgenodigd die een Masterclass geeft over dit onderwerp. Zijn naam is Richard van Hooijdonk en hij is landelijk bekend van inspiratiesessies voor bedrijven, organisaties en de overheid.

Ruim 200.000 mensen bezochten zijn sessies in binnen- en buitenland. Bekend van de RTL masterclass, Radio 1 journaal, BNR en (gast) docent aan Nyenrode en Erasmus Universiteit.

Aan het eind van de masterclass is er nog de gelegenheid om samen met de andere stagebegeleiders na te praten. Het programma voor de aanwezige deelnemers zal een uur langer in beslag nemen omdat zij daarna nog met een businesscase aan de slag zullen gaan.  

Meer informatie: afdeling communicatie, Jessica Groentjes, 088 472 1042, j.groentjes@gpgroot.nl

Delen